Om Høvik Normisjon

v02_0FE18D329D3155C0B2B7B441C278B6F4_ac_mw620_mh349_hc_vm

Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag
Print

 

Hva er Normisjon? Normisjon er en del av Guds folk. Vi er en del av en verdensvid, universell kirke som har «én Herre, én tro, én dåp, én Gud og alles Far». Vår identitet er ikke å være kirkesamfunn, men en evangelisk luthersk misjonsorganisasjon som bygger på Bibelen og Den norske kirkes bekjennelsesskrifter.  Vi finnes fordi vi har en historie: Mennesker som brydde seg om andre; om at de skulle få mat, et sted å leve, at de skulle få møte Jesus. Vi finnes fordi vi har en felles retning: Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag; like fra Ecuador i vest og Kambodsja i øst- og like til Norge.
– Normisjons generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland

Høvik Normisjon er en lokal avdeling som eier og driver Høvik Misjonssenter i Gamle Drammensvei 111 på Høvik i Bærum. Her arrangerer vi møter, formiddagstreff og flere fester i året. I tillegg har vi utleie av lokalene våre til gode priser. Ta gjerne kontakt med oss.

Senteret ble innviet i november, 1966. Vi holdt tidligere til på Høvik Bedehus som ble revet i 1964 pga. utvidelse av E18. Senteret har vært et naturlig tilholdssted for kristne aktører i Høvik/Bærums-området i flere år, med omfattende arbeid for familier, unge og eldre.

v02_3EE003AA78B7ADA5B97D9F15516B712C

 

Vi er en del av
Normisjon region øst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s