Møtepunkter

20161120_181740
Lunsjmøtene er Høvik Normisjons nyeste møtepunkt. Her samles for det meste seniorer til mat, taler, musikk m.m.

Følg med på kalenderen for neste dato.

_______________________________________________________________________________________________

I tillegg har vi noen fester i året som sommerfest og Juletrefest med masse god mat, live musikk og gjester. Dugnad er også noe vi har. Følg med på hva og når ting skjer i kalenderen.

______________________________________________________________________________________________

SOUL CHURCH

Søndag 1 september.2019 om ettermiddagen kl 16.00 ble det for første gang arrangert Soul Church i Bærum på Høvik misjonssenter. Det var ca. 50 tilstede på den første gudstjenesten. Soul Church er en gudstjeneste for og med alle generasjoner der tenåringer i Soul Children koret sammen med foreldre og noen besteforeldre forbereder og gjennomfører en ganske frisk og annerledes gudstjeneste. Gudstjenesten hadde mange av de kjente leddene som syndsbeskjennelse, gloria, tekstlesning, tale, Fader-vår, nattverd og velsignelsen.

Gudstjenesten varte i 50 minutter. Etterpå var det deilig kirkekaffe. De fleste som var tilstede var begeistret og takknemlige. Noen syntes nok at lyden ble for høy.

Soul Church arrangeres første søndag i måneden, møtes kl. 16.00 i Høvik Misjonssenter hvis ikke annet sies. For mer informasjon gå til Facebook hendelsen her. Soul Church gjennomføres etter mønster av Soul Church i Storsalen. Se https://storsalen.no/storsalen-soulchurch/

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Velkommen!