Møtepunkter

20161120_181740
Lunsjmøtene er Høvik Normisjons nyeste møtepunkt. Her samles for det meste seniorer til mat, taler, musikk m.m. Lunsjmøtene starter kl.12.00

Følg med på kalenderen for neste dato.

_______________________________________________________________________________________________

I tillegg har vi noen fester i året som Juletrefest og sommerfest med masse god mat, live musikk og gjester. Dugnad, private arrangement og foreninger leier av oss, her nedenfor ser dere noen bilder fra diverse ting som skjer. Følg med på hva og når ting skjer i kalenderen.

__________________________________________________

SOUL CHURCH

Soul Children øver på mandager kl. 19.00 – 21.00 fra 17.august og Soul Church arrangeres første søndag i måneden, møtes kl. 16.00 i Høvik Misjonssenter hvis ikke annet sies. For mer informasjon gå til Facebook hendelsen her. Soul Church gjennomføres etter mønster av Soul Church i Storsalen. Se https://storsalen.no/storsalen-soulchurch/

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Søndag 1 september.2019 om ettermiddagen kl 16.00 ble det for første gang arrangert Soul Church i Bærum på Høvik misjonssenter. Det var ca. 50 tilstede på den første gudstjenesten. Soul Church er en gudstjeneste for og med alle generasjoner der tenåringer i Soul Children koret sammen med foreldre og noen besteforeldre forbereder og gjennomfører en ganske frisk og annerledes gudstjeneste. Gudstjenesten hadde mange av de kjente leddene som syndsbeskjennelse, gloria, tekstlesning, tale, Fader-vår, nattverd og velsignelsen.

Gudstjenesten varte i 50 minutter. Etterpå var det deilig kirkekaffe. De fleste som var tilstede var begeistret og takknemlige. Noen syntes nok at lyden ble for høy.

Velkommen!